Tävling.



YÄY!


JW byxor

täving

Jag är med och tävlar om ett par John Whitaker rdbyxor på: http://mlidahlgredn.blogg.se/

Visst är de röda snyggast?

Sammanfattning!

Jag ber så hemskt MYCKET om ursäkt för det otroligt försenade bloggandet!
Pinsamt!
Men jag skyller faktiskt på dator krångel då jag varit utan internet för länge och då inte haft möjligheten att blogga.

Kort om NFSM 2010.
Dressyren var, katastrofal!
Utställningen var superb!
Hoppningen var super, utom en miss i LA:n, mitt fel.

På framridningen inför LA:1 så var jag så jäkla nervös att jag inte klarade av att galoppera. Vet inte rikigt vart nervositeten kom ifrån. Den bara kom, precis som den var förra året då jag tävlade Råbert. Prestations ångest.
Trav delen var väll okej, skritten med men galoppbiten var som sagt, katastrofal. 2,4 och jag tror jag fick en 5:a också. I travdelen fick jag dock tre 8:or.
Slut resultatet. 61.någonting %.
 På framridningen till LA:4 fick jag vara med om något jag aldrig varit med om. En ponny som är så himla fucking crasy/ pigg att det inte går att få stopp på honom. Han var osvängbar, stel och fruktansvärd att rida. Fast nu var jag faktiskt lugn och försökte förstå ponnyn som jag ridit i ett och ett halvt år. Omöjligt.
Jag visste inte ens att han hade en sådan här sida då han aldrig ens visat någom som helt antydan till ha ett väldigt hetsigt temprament. Bakdelsvändningarna blev till galopp piruetter, o.s.v.
Inne på banan var han väldigt spänd, gick inte i form under hela programmet och var nästan stum för mina hjälper. Lyckades ändå genomföra hela programmet, garvandes över mitt egna misslyckande.
55.894 %, tror jag. Pinsamt.
Väljer att inte lägga upp några bilder från dressyren, mest för min egen skull för det här är ju min träningsdagbok och jag vill inte minnas de där ritterna, HAHA!

På utställningen samma dag en timme senare gick det betydligt bättre.
9-8-8-8-8 = 41 p och guld!



Bild: Johanna Pegers

Emma-Petronella och Thor

Mamma och jag ängnade kvällen åt att räkna ut hur jag låg till i kombinationen, efter att vi umgåtts med mycket trevligt folk på ryttar festen, tack alla!
Tror vi kom fram till att JiPe Taube, Thors halvbror låg bäst till och jag tvåa. Vi hade fel. Tack vare Emmas insats på utställningen fick Thor 41p som jag nämt tidigare och det hade tagit mig till ledningen med 1p i LA kombinationen.

Inför LB:n var jag inte ett dugg nervös. Och så var jag lite mer beredd på min plötsligt pigga ponny. Studsade runt som en räka på framhoppningen. Klippte av för tidigt för att han var så ivrig att komma över hinderna. Knäppis ponny! ♥
Väl inne på banan freakade han ur. Helt crazy och banan gick i 180! Han hoppade mig öven ur sadeln i sista kombinationen så jag fick helt enkelt hoppa med stigbygel.



Bild: Anki Schölid

Nollade och kom på en tredjeplats, vann gjorde världens bästa Sara Sjöö ♥



Foto: Anki Schölid

"Happyface" -.- xD
Han höll på så under hela prisutdelningen!

I LA:n sedan så klappade mina nerver ihop. Thor var sjukt fin så det kan jag inte klaga på och han hoppade jätte fint på framhoppningen också.
Allt gick skit bra, ingen kors galopp, inga fel tills jag kom till 5:an. Den stora, marinblå kraft oxern som nästan alla hästar stannade på. Och vad gör inte lilla pegers om inte släpper iväg honom 1 sek för tidigt. Thor stannar. Ida plockar ihop honom medans de bygger upp hinderet. Rider mot hindret samlat, och släpper!
SÅ JÄKLA KLANTIGT!
Vet inte rikigt vad det här var för en LA men jag hade iaf en changs till. Samlar ihop, rider mot hindret och håller kvar!
JÄVLAR vad han hoppade!
Och resten utav banan var nog det bästa vi någonsin hoppat, även om farten var alldeles för hög.



Foto: Johanna Pegers



Foto: Johanna Pegers



Foto: Johanna Pegers
(Han hade lagt upp en sådan hastighet så han var nästan omöjlig att sväga när jag skulle till det vita hindret(det vita) det var på en hårsmån att jag hann svänga!)

Efter att jag hoppat skrittade jag av honom och kollade på omhoppningarna. Sara kom tvåa i LA:n och JiPe Taube vann.
När de andra hade ropats in så gick jag mot boxen för att klä av Thor, trodde nämligen att det var prisutelningen för kombinationen var samtidigt så jag hade tagit av Thor alla hans saker och mina saker för den delen med när jag blev infropat till prisutdelning. Snacka om att det gick undan! Saker skulle på, schabraken hade packats ner och skulle på hästen igen!

 




RSS 2.0